Söndag

Helgen är över och jag är så jävla seeeg. Ska snart iväg till Natta och laga Söndagsmiddag. Så jävla gött med mat!! Veckan bjuder som vanligt på jobb och plugg, sen lite barnpassandet med. Det blir bra det!

Ha de!

gokväll

Har vart barnvakt idag, så nu är det dags att tvätta igen tydligen. Jävla ungar som hostar med munnen full av mat och dreglar mest hela tiden. Men förövrigt är dom ju så jävla söta. Börjar vänja mig vid att gå på långa promenader med barn och barnvagn. Haha undrar alltid hur många av dom jag passerar som tänker att den där mamman var väl lite väl ung va?! Får hoppas utseeéndet mognar lite, stör mig som fan på att folk tror man är så jävla liten.

Nehe. Plugg och jobb imon. Så jävla kul!


Godnatt.



hej

är så jävla omotiverad till att plugga

är så jävla omotiverad till att träna

är så jävla motiverad till att sitta vid datorn och glo och kolla på play

är så jävla motiverad till att äta onyttig god jävla skitmat




Slutsats: jag kommer aldrig komma in på högskolan

jag kommer inom en snar framtid bli jävligt fet



Kul liv man har.

ännu en anledning till att inte dricka kaffe

Livet rullar på och jag trivs som fisken i vattnet här i Götlaborg. Jobbet går bättre och bättre. Men råkade dock ut för en olycka idag när jag skulle fixa med kaffemaskinen. Blev brännskadad, började lipa av chock eller något. Skämdes lite för tårarna, och fick gå hem en timma tidigare! ASgött!! , hade brännskadan vart värre kunde jag fått vara ledig imon. Men nehej.

Har förresten vart och färgat håret och sådär idag, första gången utanför lilla hemstaden. Nu är jag nöjd och glad och snygg i håret ( och med en lite lägre siffra på kontot. Men i slutet av månaden får jag dubbla löner, älska att vara jag!)

Tjaaarå.

uuuhää

wääääääääää

1 november

Flyttar till Göteborg på onsdag. Jag fattar det knappt, allt har hänt över en helg. Men jag tror det blir bra, man måste våga chansa lite i livet! Ska bli spännande att se hur allt slutar. Men så jävla skönt att dra igen.

Kanske kan bli lite seriös bloggning efter flytten, vi får se. Nu ska jag försöka packa lite till. OCH plugga.. blä!


RSS 2.0